Pražena jetrca Priprava jetrc enostavna in tudi hitro so pripravljena, je pa treba vedeti predvsem nekaj: solimo čisto na koncu, sicer bodo jetrca postala trda,... Več o tem
Kostna juha z žličniki Enostavna priprava, poceni sestavine in okus, kot se ga spomnimo iz otroštva – kostna juha z zdrobovimi žličniki! Pripravljena je iz... Več o tem
Jesensko-zimska klasika, ki sem jo doma skuhala, takoj ko sem v Domu Pristava poskusila njihov odlični ajmoht z vasršpoclni! Porabim: telečje kocke Ekodar, zelenjavo Mrtnač,... Več o tem
Kako naredimo tatarski biftek? Prosimo gospoda moža, da naseklja meso in zraven doda ostale sestavine, še prej pa ostro nabrusi (že malo skrhan) nož. “Ampak... Več o tem
Moji hčerki obožujeta hot doge, zato sem se odločil, da jima pripravim ultimativni hot dog z Ekodar hrenovkami! Pri tem sem uporabil domače hot... Več o tem
Osso buco oz. goveji bočnik spada med kose mesa, ki se ne znajdejo prav pogosto na našem jedilniku. Nekateri bi ga označili kot črno ovco,... Več o tem
Danes sem se odločila, da objavim samo slikice in kratek opis včerajšnjega kosila, ki je predstavljalo še zadnji dogodek za moževih 30. Končno sva našla... Več o tem
So bile eden izmed prigrizkov na mojem rojstnem dnevu. Gre za eno blazno primitivno, vendar efektno jed. Narezane spečene hrenovke v vroči žar omaki z... Več o tem
Takšna slastna rebrca z lahkoto pripravimo doma, tudi če nimamo pokritega žara v katerem bi meso dimili, le pečico. Okus takšnih rebrc je odličen! Saj... Več o tem