Pomoč in naročanje preko telefona
03 898 49 76
Moj račun
Prijava Registracija

Ste pozabili geslo?

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za podporo vašim izkušnjam na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane v našem pravilnik o zasebnosti.

0 0

V košarici nimate izdelkov.

Nazaj v trgovino
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00€

Blagajna

  • O NAS
  • PRODAJNA MESTA
  • SPLETNA TRGOVINA
    • Eko mesnine
    • Eko sveže goveje meso
    • Eko sveže telečje meso
    • Zorjeno meso
    • Slodar – jabolka in jabolčni proizvodi
    • Ekodar – jabolka in jabolčni proizvodi
  • ZA JAVNE ZAVODE
  • PROIZVAJALCI
  • RECEPTI
  • KONTAKT
  • O NAS
  • PRODAJNA MESTA
  • SPLETNA TRGOVINA
    • Eko mesnine
    • Eko sveže goveje meso
    • Eko sveže telečje meso
    • Zorjeno meso
    • Slodar – jabolka in jabolčni proizvodi
    • Ekodar – jabolka in jabolčni proizvodi
  • ZA JAVNE ZAVODE
  • PROIZVAJALCI
  • RECEPTI
  • KONTAKT
Prijava
0 0
0 Košarica

V košarici nimate izdelkov.

Nazaj v trgovino
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00€

Blagajna

Nazaj na prejšnjo stran
Domov Blog Recepti

Pražena jetrca

Pražena jetrca

7. decembra, 2021 /Posted byekodar

Pražena jetrca

Priprava jetrc enostavna in tudi hitro so pripravljena, je pa treba vedeti predvsem nekaj: solimo čisto na koncu, sicer bodo jetrca postala trda, kar nekako gumijasta.

Uporabim: ekološka goveja jetra Ekodar.

Za 2 osebi:

500 g govejih jeter

2 srednje veliki čebuli

0,5 dl belega vina

malo olja

sol, poper

 

Priprava

  1. Čebulo olupimo, razpolovimo počez in narežemo na tanke rezine. Na čim bolj tanke rezine narežemo tudi jetrca.

  2. Na zmernem ognju v ponvi, kamor smo dodali malo olja, počasi prepražimo čebulo.

  3. Zatem ogenj povečamo in k čebuli dodamo narezana jetrca. Med mešanjem pražimo toliko časa, da tekočina izpari, nato zalijemo z vinom.

  4. Premešamo ter pražimo še minuto ali dve, nato odstavimo.

  5. Šele zdaj solimo in popramo, premešamo ter postrežemo.

 

Zraven lahko skuhamo polento, pripravljeno iz slovenskega koruznega zdroba.

 

Več receptov Špeline shrambe najdeš tukaj.

Comments are closed

Zadnje objave

Goveji flam v smetanovi omaki

9. marca, 2022 Komentarji so izklopljeni za Goveji flam v smetanovi omaki

Zrezek sirloin s česnom in rožmarinom

1. februarja, 2022 Komentarji so izklopljeni za Zrezek sirloin s česnom in rožmarinom

Kako spečemo zorjeni T-bone?

1. februarja, 2022 Komentarji so izklopljeni za Kako spečemo zorjeni T-bone?

Jabolčni kompot

12. januarja, 2022 Komentarji so izklopljeni za Jabolčni kompot

Pastirska pita

11. januarja, 2022 Komentarji so izklopljeni za Pastirska pita

Prodaja

Spletna trgovina
Prodajna mesta
Za javne zavode

Informacije

O nas
Pogosta vprašanja
Zasebnost in piškotki
Povpraševanje

Podpora

Pogoji poslovanja
Dostava
Načini plačila
Vračilo artiklov

Kontakt z nami

Kmetijska zadruga Šaleška dolina
Metleče 7
3325 Šoštanj

T: 03 898 49 76
E: jure.milavec@kz-saleskadolina.si

© Ekodar. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih trgovin