Pomoč in naročanje preko telefona
03 898 49 76
Moj račun
Prijava Registracija

Ste pozabili geslo?

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za podporo vašim izkušnjam na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane v našem pravilnik o zasebnosti.

0 0

V košarici nimate izdelkov.

Nazaj v trgovino
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00€

Blagajna

  • O NAS
  • PRODAJNA MESTA
  • SPLETNA TRGOVINA
    • Eko mesnine
    • Eko sveže goveje meso
    • Eko sveže telečje meso
    • Zorjeno meso
    • Slodar – jabolka in jabolčni proizvodi
    • Ekodar – jabolka in jabolčni proizvodi
  • ZA JAVNE ZAVODE
  • PROIZVAJALCI
  • RECEPTI
  • KONTAKT
  • O NAS
  • PRODAJNA MESTA
  • SPLETNA TRGOVINA
    • Eko mesnine
    • Eko sveže goveje meso
    • Eko sveže telečje meso
    • Zorjeno meso
    • Slodar – jabolka in jabolčni proizvodi
    • Ekodar – jabolka in jabolčni proizvodi
  • ZA JAVNE ZAVODE
  • PROIZVAJALCI
  • RECEPTI
  • KONTAKT
Prijava
0 0
0 Košarica

V košarici nimate izdelkov.

Nazaj v trgovino
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00€

Blagajna

Nazaj na prejšnjo stran
Domov Blog Recepti

Kosilo s starši

Kosilo s starši

11. marca, 2021 /Posted byadmin

Danes sem se odločila, da objavim samo slikice in kratek opis včerajšnjega kosila, ki je predstavljalo še zadnji dogodek za moževih 30. Končno sva našla čas, da vse starše zbereva za isto mizo in tudi za njih skuhava (skuham) kosilce. Odločila sem se, da bom tokrat ubrala drugačen koncept kosila in da ne namečem vsega naenkrat na mizo kot ponavadi, saj me je ta način v nedeljo navdušil pri prijateljici, ki nas je povabila v njeno novo kuhinjo. Tako sem si lahko privoščila še šopek sredi mize.

Recepti bodo kapljali v prihodnjem tednu, da ne bo vse naenkrat in boste imeli čas preizkušati recepte postopoma.

Priprave:

Za hladno predjed sem se odločila po priporočilu prijateljice kombinirati radič, pomaranče in popečene orehe. Dodala sem sladko-kislo-slan preliv. Lahko bi bila še gorgonzola ali feta. Ampak za štart je bilo dovolj.

Toplo predjed so predstavljali moji bučni njoki iz muškatne buče, z žajbljem, maslom in parmezanom. Žal so se za slikanje obrnili točno na rebrast trebušček, sem opazila šele na računalniku. Edino enega izdajajo rebrce na trebuhu.

Za glavno jed sem izbrala lokalne ekološke goveje biftke v vinski omaki z dijonsko gorčico, krompir “Pommes Anna” in enostaven motovilec ter kalčke s prelivom iz bučnega olja, balzamičnega kisa in česna.

Sladico sem sestavila iz ananasa, mandljevega upognjenca, orehovega sladoleda, karamele in granatnega jabolka. Ananas in granatno jabolko sta bila bolj sladka kot sem pričakovala, zato je meni kar manjkalo nekaj kislega.

To je to, pojedli smo vse, razen grisinov. Ostali so skoraj vsi …

Comments are closed

Zadnje objave

Goveji flam v smetanovi omaki

9. marca, 2022 Komentarji so izklopljeni za Goveji flam v smetanovi omaki

Zrezek sirloin s česnom in rožmarinom

1. februarja, 2022 Komentarji so izklopljeni za Zrezek sirloin s česnom in rožmarinom

Kako spečemo zorjeni T-bone?

1. februarja, 2022 Komentarji so izklopljeni za Kako spečemo zorjeni T-bone?

Jabolčni kompot

12. januarja, 2022 Komentarji so izklopljeni za Jabolčni kompot

Pastirska pita

11. januarja, 2022 Komentarji so izklopljeni za Pastirska pita

Prodaja

Spletna trgovina
Prodajna mesta
Za javne zavode

Informacije

O nas
Pogosta vprašanja
Zasebnost in piškotki
Povpraševanje

Podpora

Pogoji poslovanja
Dostava
Načini plačila
Vračilo artiklov

Kontakt z nami

Kmetijska zadruga Šaleška dolina
Metleče 7
3325 Šoštanj

T: 03 898 49 76
E: jure.milavec@kz-saleskadolina.si

© Ekodar. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih trgovin