Prava hrenovka, iz mesa, kakršno so poznali nekdaj. Po kakovosti se ne more primerjati s številnimi hrenovkami slabe kakovosti, ki jih lahko najdemo na trgovskih policah. Zelo priljubljena pri otrocih v vrtcih in šolah.
SESTAVINE: ekološko goveje meso I. in II. kategorije, ekološko sončnično olje (brez svinjskega mesa)DODATKI: EKO naravne začimbe, EKO zeliščni ekstrakt, nejodirana morska solBrez glutena, brez slehernih konzervansov, vedno sveže izdelana.
Polnjena v naravno črevo, ročno zvita. Čvrsta, sočna, odličnega okusa. Primerna za samostojen obrok , zajtrk, malico, tudi za dietno prehrano.
Brez alergenov. Primerna za bolnike s celiakijo.
Hraniti pri temperaturi do +4 °C.
Uporaba: kuhamo jo v rahlo vreli vodi 3- 5 minut ali pečemo. Lahko jo tudi zamrznemo. Za zamrzovanje pripravimo primerne porcije – število kosov v skladu z našimi potrebami. Zamrznjeno položimo v hladno vodo in segrejemo do vretja. Če želimo, jo lahko potem tudi opečemo.
Kot idejo za pripravo vam ponujamo tudi naš recept.
Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.
Prava hrenovka, iz telečjega mesa, kakršno so poznali nekdaj. Po kakovosti se ne more primerjati s številnimi hrenovkami slabe kakovosti, ki jih lahko najdemo na trgovskih policah.
SESTAVINE: ekološko telečje meso, ekološko sončnično olje (brez svinjskega mesa).DODATKI: EKO začimbe, EKO sladkor, EKO dekstroza, jedilna sol.100% Slovensko meso, brez E-jev.Brez glutena, brez slehernih konzervansov, vedno sveže izdelana.
Polnjena v naravno črevo, ročno zvita. Čvrsta, sočna, odličnega okusa. Primerna za samostojen obrok , zajtrk, malico, tudi za dietno prehrano.
Brez alergenov. Primerna za bolnike s celiakijo.
Hraniti pri temperaturi do +4 °C.
Uporaba: kuhamo jo v rahlo vreli vodi 3- 5 minut ali pečemo. Lahko jo tudi zamrznemo. Za zamrzovanje pripravimo primerne porcije – število kosov v skladu z našimi potrebami. Zamrznjeno položimo v hladno vodo in segrejemo do vretja. Če želimo, jo lahko potem tudi opečemo.
Kot idejo za pripravo vam ponujamo tudi naš recept.
Slovensko poreklo, hraniti pri temperaturi do +4 °C.
Uporaba: kuhamo jo v rahlo vreli vodi 3- 5 minut ali popečemo.
Po odprtju porabiti v 3 dneh.
Vsem poznani čevapčiči, brez katerih ni pravega piknika. Klasična balkanska jed iz mletega mesa, ki je kot nalašč za na žar. Naši čevapčiči se razlikujejo po tem, da so narejeni popolnoma iz ekološkega govejega mesa in so izredno visoke kakovosti.
Da bodo čevapčiči dostavljeni že isti teden, je potrebno skupnih naročil za vsaj 10 kg.Sestavine: EKO goveje meso, kuhinjska sol, BIO začimbe, BIO dekstrozaDodatki: antioksidant: askorbniska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev karbonat
100% Slovensko meso, brez E-jevBrez glutena in brez laktoze
Slovensko poreklo, hraniti pri temperaturi do +4 °C.
Uporaba: Toplotno obdelati nad 75°C.
Rok uporabe 5 dni.
Po odprtju porabiti v 2 dneh.
Spoštovani, zaradi dopustov bomo čevapčiče dostavili vsake 14 dni. Hvala za razumevanje!
sem poznani čevapčiči, brez katerih ni pravega piknika. Klasična balkanska jed iz mletega mesa, ki je kot nalašč za na žar. Naši čevapčiči se razlikujejo po tem, da so narejeni popolnoma iz ekološkega govejega mesa in so izredno visoke kakovosti.
Da bodo čevapčiči dostavljeni že isti teden, je potrebno skupnih naročil za vsaj 10 kg.Sestavine: EKO goveje meso, kuhinjska sol, BIO začimbe, BIO dekstrozaDodatki: antioksidant: askorbniska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev karbonat
100% Slovensko meso, brez E-jevBrez glutena in brez laktoze
Slovensko poreklo, hraniti pri temperaturi do +4 °C.
Uporaba: Toplotno obdelati nad 75°C.
Rok uporabe 5 dni.
Po odprtju porabiti v 2 dneh.
Spoštovani, zaradi dopustov bomo čevapčiče dostavili vsake 14 dni. Hvala za razumevanje!
Meso hrbta je po kvaliteti na drugem mestu za pljučnim filejem. Zelo okusno, čvrsto meso. Lahko ga uporabljamo v kosu ali narezanega na steake. Odličen okus in mehkobo pridobi, če ga zorimo. Primerno za pečenje, dušenje, hitro opečene steake,…. Nizki hrbet imenujemo imenujemo tudi šimbas, visoki hrbet pa bržola.
Idejo za pripravo lahko dobite na našem receptu.
Mleto meso EKODAR je pripravljeno izključno iz junečjega mesa brez kakršnihkoli dodatkov. Zelo primerno za pripravo prelivov za testenine, mesnih omak, govejih čevapčičev ali pleskavic. Hitro pripravljeno, z manj maščobe kot mešanice s svinjskim mesom.
Vnaprej narezani zrezki so tradicionalno dobri, dušeni, z različnimi dodatki ali brez. Zrezke lahko narežemo tudi na rezance oz. trake (stroganov) in jih pripravimo kot stroganov. Če se nam mudi, lahko pospešimo postopek priprave zrezkov v loncu na zvišan pritisk. (ekonom) . V tem primeru začimbe dodamo na koncu.