Odlično in okusno ekološko meso dobimo iz slovenskih ekoloških kmetij.
V 15. tednu vam predstavljamo naslednje:
Ekološko svinjsko meso
Sledljivost Ekodar – Dobrote z vasi
Brezje pri Grosupljem 30, 1290 Grosuplje
Dobrote z vasi so bile ustanovljene leta 2015 pod vodstvom Saše in Marka Buliča. Znani so po pridelavi sveže ekološke svinjine iz lokalnih slovenskih kmetij. Na kmetiji se osredotočajo na trajnostno pridelavo mesa. Pri tem skrbno izbirajo kmete, ki sledijo ekološkim in etičnim načelom kmetovanja. Z uporabo tradicionalnih metod pridelave in obdelave mesa prinašajo na mizo pristne okuse domačnosti. Gre za rezultat dolgoletnih izkušenj in ljubezni do obrti. Njihovi izdelki, vključno z ekološkimi hrenovkami, prekajenimi klobasami in drugimi mesnimi izdelki, so narejeni iz skrbno izbrane ekološke svinjine. Pujsi so vzrejeni v naravnem okolju brez uporabe umetnih dodatkov ali kemikalij. S tem zagotavljajo vrhunsko kakovost, poln okus in meso, ki je tako zdravju prijazno kot okusno. Več o Dobrotah Slovenije lahko poiščete tukaj.

Ekodar sledljivost – ekološka svinjina
Ekološko goveje meso
Sledljivost Ekodar – Kmetija Dežman Primož
Gabrje pod Špilkom 2, 1223 Blagovica
Na kmetiji Dežman Primož se ekološka govedina vzreja v objemu narave, kjer imajo živali dovolj prostora, miru in kakovostne, naravne prehrane. Z dolgoletno predanostjo ekološkemu kmetovanju in spoštovanjem do živali kmetija prideluje meso vrhunske kakovosti, polno pristnega okusa in brez nepotrebnih dodatkov.

Ekodar sledljivost – ekološka govedina
Ekološko meso, jabolka in jabolčne proizvode Ekodar in Slodar lahko kupite v spletni trgovini Ekodar.