*Vsa naročila mesa, oddana do torka do 12. ure, bodo dostavljena v roku 2 tednov.
100% ekološko meso s programom sledljivosti, jabolka in jabolčni proizvodi Ekodar in Slodar.
Pomoč in naročanje preko telefona
03 898 49 76
Moj račun
Prijava Registracija

Ste pozabili geslo?

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za podporo vašim izkušnjam na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane v našem pravilnik o zasebnosti.

0 0
0 Košarica

V košarici nimate izdelkov.

Nazaj v trgovino
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00€

Blagajna

Minimalni znesek nakupa je 100 €. Kupiti morate še za 100,00€. Čestitke! Lahko zaključite nakup in imate brezplačno dostavo.
  • O NAS
  • PRODAJNA MESTA
  • SPLETNA TRGOVINA
    • Eko sveže goveje meso
    • Eko sveže telečje meso
    • Seneno sveže goveje meso
    • Eko sveže svinjsko meso
    • Eko mesnine
    • Ekodar – jabolka in jabolčni proizvodi
    • Slodar – jabolka in jabolčni proizvodi
  • ZA JAVNE ZAVODE
  • PROIZVAJALCI
  • RECEPTI
  • KONTAKT

*Vsa naročila mesa, oddana do torka do 12. ure, bodo dostavljena v roku 2 tednov.

  • O NAS
  • PRODAJNA MESTA
  • SPLETNA TRGOVINA
    • Eko sveže goveje meso
    • Eko sveže telečje meso
    • Seneno sveže goveje meso
    • Eko sveže svinjsko meso
    • Eko mesnine
    • Ekodar – jabolka in jabolčni proizvodi
    • Slodar – jabolka in jabolčni proizvodi
  • ZA JAVNE ZAVODE
  • PROIZVAJALCI
  • RECEPTI
  • KONTAKT
Prijava
0 0
0 Košarica

V košarici nimate izdelkov.

Nazaj v trgovino
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00€

Blagajna

Minimalni znesek nakupa je 100 €. Kupiti morate še za 100,00€. Čestitke! Lahko zaključite nakup in imate brezplačno dostavo.
Nazaj na prejšnjo stran
Domov Blog Recepti

Jabolčni kompot

Jabolčni kompot

12. januarja, 2022 /Posted byekodar

Jabolčni kompot

Verjetno ena najbolj enostavnih sladic, ki jih lahko pripravimo tako pozimi kot tudi poleti: jabolčni kompot!

Narejen iz slovenskih jabolk Slodar.

Za 4 osebe:

3 ali 4 jabolka Slodar

žlica rjavega sladkorja

3 ali 4 nageljnove žbice

malo cimeta v prahu

Priprava

  1. Jabolka olupimo, odstranimo peščišče in narežemo na krhlje, te pa razpolovimo počez, da dobimo ravno prav velike koščke.

  2. V manjši lonec natočimo približno 0,7 dl vode, v katero vmešamo sladkor, dodamo krhlje jabolk in začimbe.

  3. Kuhamo le toliko časa, da jabolka postanejo malo mehkejša, a še vedno čvrsta. Koliko časa to traja, je težko reči, saj je čas kuhanja odvisen od sorte jabolk.

  4. Kompot je najboljši mlačen, lahko ga pijemo tudi ohlajenega.

Več receptov Špeline shrambe najdeš tukaj

Comments are closed

Prodaja

Spletna trgovina
Prodajna mesta
Za javne zavode

Informacije

O nas
Pogosta vprašanja
Zasebnost in piškotki
Povpraševanje

Podpora

Pogoji poslovanja
Dostava
Načini plačila
Vračilo artiklov

Kontakt z nami

Kmetijska zadruga Šaleška dolina
Metleče 7
3325 Šoštanj

T: 03 898 49 76
E: vodjaekodar@kz-saleskadolina.si

© Ekodar. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih trgovin